TUPPY, WIJ ZORGEN VOOR JE UPPIE!

Tuppy, wij zorgen voor je Uppie! Word lid en ervaar het gemak van een luierabonnement!

Openingstijden

A+
Merken van hoge kwaliteit
0 %
Klanttevredenheid
0 /5
Prioriteit op Service
A+
Merken van hoge kwaliteit
100%
Klanttevredenheid
5/5
Prioriteit op Service

Kom niet met lege handen te staan en word lid. Maak eenvoudig een account aan, op maat ingesteld op uw Uppie, en ontvang 15% korting op Pampers en 10% op andere artikelen.

Toen mensen om me heen voor het eerst een ouder werden, zag ik ze echt worstelen. Terwijl ze fulltime werken, moeten ze ook voor hun uppie zorgen. En ze wisten niet echt wat ze moesten doen, dus kochten ze veel onnodige artikelen. Wat hen geld, tijd en moeite kostte. Dat is de reden waarom we een stapje verder wilden gaan en het leven gemakkelijker wilden maken’ – Oprichter van Tuppy

Wij staan voor
Onze missie

Welkom bij Tuppy, jouw partner in babyverzorging! Onze missie is om ouders te ondersteunen en elke stap in de kindertijd van jouw Uppie met zorg en aandacht te voorzien. Wij geloven in liefde, kwaliteit en duurzaamheid, en onze producten zijn met zorg ontworpen om ouders en Uppie’s gelukkig te maken. Ons team bestaat uit ouders en experts die innovatieve oplossingen bieden om het leven gemakkelijker te maken. Bij Tuppy staat zorgzaamheid centraal, sluit je daarom aan bij ons op deze mooie reis en ontdek het Tuppy-verschil in babyverzorging.

TUPPY STAAT VOOR

  • Gemak
  • Kwaliteit
  • Zekerheid
  • Duurzaamheid

Ons verhaal begint met een diepe passie om het leven van Uppie’s en ouders te verbeteren, en we willen graag met trots “Over ons” verhaal met jou delen.

Onze Missie: Zorgzaamheid in Elk Detail

Bij Tuppy hebben we één duidelijke missie: om elke stap in de kindertijd van jouw Uppie met zorg en aandacht te voorzien. We streven ernaar om ouders te ondersteunen door hoogwaardige babyverzorgingsproducten aan te bieden die niet alleen comfortabel zijn voor baby’s, maar ook een glimlach op het gezicht van ouders toveren.

Onze Waarden: Liefde, Kwaliteit en Duurzaamheid

Liefde

Is de kern in alles wat we doen. We geloven in de kracht van liefdevolle verzorging en het belang van het creëren van betekenisvolle momenten voor jou en je Uppie.

Kwaliteit

Onze producten zijn met zorg samengesteld, gemaakt van hoogwaardige materialen en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zodat je altijd met een gerust hart kunt vertrouwen op Tuppy.

Duurzaamheid

Is onze belofte aan de toekomst. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door gebruik te maken van milieuvriendelijke verpakkingen en ecologisch verantwoorde producten.

Onze Toewijding

Bij Tuppy geloven we dat het bieden van de hoogst mogelijke service aan onze klanten van essentieel belang is. We begrijpen dat ouderschap al uitdagend genoeg kan zijn, en we willen ervoor zorgen dat jouw ervaring met ons moeiteloos en plezierig is. Daarom is onze toewijding aan allerbeste service diepgeworteld in alles wat we doen.

People behind E-Tuppy

Director

Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Oscar Thomsen
manager

Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Tianna Fuller
Consultant

Sed posuere consectetur est at lobortis. Donec sed odio dui. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur